Mijn opdrachtgevers vragen teksten voor boeken, interne en externe bedrijfsbladen, folders, websites, jaarverslagen, etc.  Ik breng graag goed onder woorden wat een ander wil zeggen. 

 

Uitgaves die uit meerdere bijdragen en verschillende stijlen bestaan, daar maak ik een geheel van. Ik heb bijvoorbeeld een boek voor Stichting ALS geredigeerd, maar schreef ook teksten voor kookboeken. Ik schreef de teksten voor en voerde de gehele redactie over het a.s.r.-renovatieboek. 

 

Daarnaast leverde ik een grote bijdrage aan het jubileummagazine over Van Arendonk Schoenen en hielp ik bij teksten over schermgebruik in zelfrijdende auto’s. Hoe diverser de onderwerpen, hoe leuker ik het vind.

 

Momenteel ben ik ghostwriter voor een groep consultants. Zij hebben heel wat te vertellen, maar krijgen het niet goed op papier. Dat doe ik dus en zij slingeren het daarna weer de wereld in. Werkt super!

 

Heb je naast je tekst ook mooi beeld nodig, dan heb bij mij de ultieme combi gevonden. Laat het me weten, dan kijken we hoe we het gaan aanpakken. 

 

Dus... tekst nodig, met of zonder beeld? Stuur een mailtje of een app, dat werkt het snelste. juulverheijen@gmail.com of 06-53350637.